Дизайн и
изработка на сайтове

Курсът „Основи на Уеб Дизайна“ дава възможност на децата да се запознаят с основните стъпки при изготвянето на дизайн на сайтове. Занятията са базирани на работа върху цялостен проект. Всеки екип получава различен продукт, за който трябва да направи дизайн на уеб сайт. Екипите преминат през основните стъпки за това - създаване на mood board (графично представяне на "усещането" за сайта), layout (логичната подредба на всички елементи) и краен прототип, който комбинира двете в себе си. Децата ще придобият знания по цветова теория, комбиниране и използване на шрифтове, както и професионални трикове за приковаване на вниманието на потребителя.

В края на курса децата ще покажат изработените от тях дизайни, и ще ни разкажат за креативния процес.

Курсът е подходящ за деца от 7 до 11 години и е с продължителност 6 посещения, всяко е по 2 астрономически часа. Групите се състоят от максимум 12 деца и ние осигуряваме необходимата техника. Краен срок за записване 07.10.2019.

Предварителни знания и умения не са необходими.

Получавате 10% отстъпка за второ дете от семейството или ако доведете приятел.

219 лв.

10 - 14 годишни

9.11.2019 г. - 14.12.2019 г.

14:30 - 16:30 ч.

ул. "Оборище" 61 (Сградата на образователен център Експлораториум), гр. София

Преподавател
Дарина Йорданова

Дари започва да се занимава с дизайн и разработка на уеб сайтове още в 10-ти клас. От тогава развива уменията си с различни академии, семинари и курсове.

По същото време започва да се занимава с деца и ги увлича в света на физиката и химията. Тогава открива, че предаването на знания на малчуганите й носи истинско удоволствие и решава да продължи в тази насока.

След като преподава повече от 2 години в академия по програмиране за деца, тя решава, че е по-ценно това децата да обогатят цялостна идея за това как работи уеб средата.

В момента работи като front-end developer в една от водещите компании на пазара.

В свободното си време обича да решава логически задачи и да чете автобиографии.

Очаквайте информация скоро

Очаквайте информация скоро

Галерия