КУРСОВЕ︎ Работилница “Стоп кадър анимация със Стикита”


Децата Ви обожавават стикитата си и не се разделят с тях? Доведете ги на 26.05, за да научат повече за стоп кадър анимацията, да създадат своя собствена история и вдъхнат живот на Франсоа, Честър, Мери и цялата вкусна банда

Подходящ за деца от 7 - 12 години
Дата: 26 май
Час: 13:30 - 15:30
ЗАПИСВАНЕ ︎

︎Анимация на приказен герой

Детето Ви мечтае да създава анимация? Запишете го на нашия кратък курс по стоп кадър анимация и отворете нови светове пред него.

Подходящ за деца от 7 - 12 години
Дати: 12 май - 2 юни 
Час: 13:30 - 15:30

ЗАПИСВАНЕ ︎КОНТАКТИ


Занятията се провеждат в сградата на образователен център “Експлораториум” на ул. “Оборище” 61
Тел: 0887507590
Ел. поща: littlemakers.bg@gmail.com


︎ харесай ни
ЗА НАС


Ние от LittleMakers вярваме, че всяко дете има силата да създава!
 

Дигиталните изкуства дават свобода на децата да развият въображението си и да преоткрият творческите си възможности. Те придобиват увереност и разбират, че не е задължително да можеш да рисуваш, за да си добър творец, дизайнер, аниматор, кинорежисьор.

Ние създаваме среда, в която децата творят свободно, преоткриват себе си и създават чрез традиционни арт похвати, съвременни дигитални техники и дизайн. 

Игровият подход е наш основополагащ принцип, като наблягаме на работата в екип с фокус върху свободното изразаване и уважение към личността.

Курсовете ни целят развитие на креативното мислене и опознаване на дигиталните изкуства. По време на занятията децата преминат през всяка стъпка на творческия процес - развиването на първоначална идея, нейното представяне и изпълнение. В същото време се научават да използват специализирани програми за направата на анимация, дигитални колажи, обработка на снимки, снимане на видео и монтаж.

Веселина Дашинова е преподавател и основател на LittleMakers.

През 2009 година завършва Кралския Колеж в Лондон, специалност анимация. Тя е енергичен преподавател с повече от 10 години опит във формалното и неформално обучение.

Преподавала е в множество университети включително - University of East London, University for the Creative Art и Bauhaus-Universität, Weimar. Между 2010 и 2015 редовно организира анимационни и филмови кръжоци в Британския Филмов Институт (BFI) в Лондон. От 2016 година активно работи в България като лектор и преподавател.
︎ mail@veselinadahsinova.com
︎
0887507590