Фотография и дизайн

Курсът „Фотография“ представя на децата света на професионалната фотография. Децата научават как да кадрират и да снимат изображения с ръчни настойки на професионална техника, както и каква е разликата между „щрак-щрак“ фотографията и изкуството на заснемане на кадри.

Всяко дете заедно с отбора си ще има възможност да упражни наученото на осигурена от нас техника.

В края на курса децата имат основни познания по фотография, а в последното занятие ще представят пред своите родители и приятели своя изложба.

Курсът е подходящ за деца от 10 до 14 години и е с продължителност 6 посещения, всяко по 2 астрономически час. Групите се състоят от максимум 12 деца и ние осигуряваме необходимата техника.

Предварителни знания и умения по изкуства или дигитални техники не са необходими.

Получавате 10% отстъпка за второ дете от семейството или ако доведете приятел.

За курсa вече няма свободни места. Очаквайте следваща група в началото на втория срок.

219 лв.

10 - 14 годишни

10.11.2019 г. - 15.12.2019 г.

9:30 - 11:30 ч.

"Оборище" 61 (Сградата на образователен център Експлораториум), гр. София

Преподавател
Йохана Траянова

Йохана Траянова завърша специалност Драматургия в Национална Академия за Театрално и Филмово Изкуство “Кръстьо Сарафов” през 2014г. След бакалавърското си образование посещава поредица от курсове на тема Съвременно Фотографско Изкуство и Графичен Дизайн. От 2016г. тя активно се занимава с визуални изкуства, участва в няколко групови изложби и подготвя свои самостоятелни.

В нейните фотографии винаги има лека магия, лека история и още нещо. Как да рисуват с фотоапарат, да композират кадър, да разказват истории с фотографии, и да развиват усет за естетически издържано - това са главните точки, които Йохана иска да предаде на децата в курса по фотография за начинаещи

Очаквайте информация скоро

Очаквайте информация скоро

Галерия